Γιατί Εμάς

Θέλετε η μετακόμισή σας να διευθετηθεί υπεύθυνα με ασφάλεια και επαγγελματισμό ? Τότε μπορείτε να μας εμπιστευτείτε !

Η εταιρία μας ΒΑΣΙΛΗΣ – ΣΤΕΡΓΙΟΣ δραστηριοποιείται 35 ολόκληρα χρόνια στις μεταφορές και στις μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτι παραπάνω από υπόσχεση η διάθεση της πείρας μας αυτής, στα δικά σας μέτρα και προτιμήσεις για την δική σας μετακόμιση …

Η εταιρία, σε συνάρτηση με το έμπειρο προσωπικό της και τις σύγχρονες τεχνικές του σήμερα, εγγυάται για τα πράγματά σας και την ασφάλειά τους ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους το συντομότερο δυνατό!

Όλα τα αντικείμενα φροντίζονται ξεχωριστά και συσκευάζονται για μέγιστη ασφάλεια με τη μέθοδο του αμπαλάζ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μεταξύ άλλων, μας εμπιστεύονται και αναλαμβάνουμε και μεταφορές έργων τέχνης αλλά και αντικών.

Οι υπηρεσίες μας βέβαια, δε σταματάνε κάπου εδώ … Θέλοντας να ικανοποιήσουμε και τον πλέον απαιτητικό πελάτη, διαθέτουμε ακόμη και χώρο αποθήκευσης στη Θεσσαλονίκη, για κάθε τι για την δική σας προσωπική εξυπηρέτηση.

Επίσης, οργανώνουμε μεταφορές μετακομίσεις στη Θεσσαλονίκη και προς όλη την Ελλάδα για περιπτώσεις μεμονωμένες αλλά και ομαδικές.

Το ανυψωτικό μας μηχάνημα, με τη σειρά του, εγγυάται την άνευ φθοράς μετακόμισή σας, στα δικά σας μέτρα και για τις δύσκολες περιπτώσεις.

Επιπλέον, μπορείτε πια να υπολογίσετε την τελική τιμή και το κόστος της μεταφοράς και της μετακόμισής σας με το Δωρεάν Online Εργαλείο Υπολογισμού Κόστους εδώ!

Διαθέτουμε δύο ιδιόκτητα φορτηγά και για τους ακόμη πιο απαιτητικούς πελάτες, παρέχουμε αυθημερόν παράδοση για μεταφορές αντικειμένων από όλα τα πολυκαταστήματα της Θεσσαλονίκης.